Afgelopen zaterdag promoveerden Alphense Boys O19 en O15 via de najaarscompetitie van de KNVB naar een uniek hoog landelijk niveau in de voorjaarscompetitie.
Alphense Boys O15 won de uitwedstrijd in het stadion van FC Den Bosch O15 met 0-2 en eindigde daarmee als tweede in de eredivisie laag, hetgeen recht geeft op promotie naar de eredivisie hòòg. Het àllerhoogste niveau van Nederland. De ploeg van trainer Mitchell Meijer komt dan te spelen in een voorjaarscompetitie van acht teams met leeftijdsgenoten van: Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, Vitesse , Sparta Rotterdam en NAC. Alphense Boys is daarin de enige amateurvereniging.

Alphense Boys O19 won afgelopen zaterdag met 4-1 van VVV Venlo O19 en eindigde daardoor als tweede in de 1e divisie laag en promoveert daarom naar de 1e divisie hòòg in de voorjaarscompetitie. Een héle knappe prestatie van dit jonge Alphense Boys team o.l.v. de trainers Revy Rosalia en Hicham Rbii, dat vanaf 18 januari gaat uitkomen in een competitie met leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam, Vitesse , ADO Den Haag, Almere City, NEC , NAC, PEC Zwolle , Willem II en FC Emmen. Ook daarin zijn ze de enige amateurvereniging!. Wàt een uitdaging wordt dat!

Foto: met dank aan Alphense Boys