HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 1Rabobank LAV Cup, poule A- Warmunda nu wel sterker dan Football Factory

Rabobank LAV Cup, poule A- Warmunda nu wel sterker dan Football Factory

-

Rabobank LAV Cup, poule A- Op Sportpark Overbos speelden dinsdagavond Warmunda en Football Factory tegen elkaar. Beide ploegen troffen elkaar begin deze maand al in competitieverband en toen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Ook ditmaal waren de ploegen lang aan elkaar gewaagd, maar in de slotfase wist de thuisploeg toch afstandĀ  te nemen van de Leidse ploeg (2-0).

In een sportieve wedstrijd, met veel strijd van beide kanten, kregen beide teams kans om op voorsprong te komen, maar voor rust werd er nog niet gescoord. Na de pauze wist Warmunda via een goal van Brian van Noort aan de leiding te komen, waarna Rick van der Boon de wedstrijd definitief besliste (2-0).

Warmunda-trainer Barry van Rijn: ,,Ik vond het een prima pot van onze kant, waarbij vooral de jongens die zaterdag niet in actie zijn gekomen zich hebben kunnen laten zien. Football Factory kwam ook om lekker te voetballen en zo werd het een leuke wedstrijd. Al met al denk ik dat de zege terecht was”,Ā  aldus Van Rijn.

Pieter van Schie (Football Factory) kon zich wel vinden in de woorden van zijn collega. Van Schie: ,,De wedstrijd was voor mij een mooie gelegenheid om ook wat jongens van onze Haagse tak in actie te zien, dus in dat opzicht was het sowieso een nuttige pot. In de tweede helft was Warmunda wat effectiever bij het afronden van de kansen, dus ik kan wel leven met het resultaatā€™ā€™, besluit Van Schie.

Warmunda ā€“ Football Factory 2-0 (0-0)Ā  B. van Noort 1-0, Van der Boon 2-0.