Tweede kwartfinale Rabobank LAV Cup: Kagia-FC Oegstgeest

on

Binnen nu en een week is duidelijk welke vier clubs uit gaan komen in de halve finales van de Rabobank LAV Cup. De zaterdagtak van Voorschoten’97 is al zeker van een plek bij de laatste vier, maar de andere drie duels volgen elkaar nu in rap tempo op.

Komende zaterdag speelt Alphia een thuiswedstrijd tegen UVS. Volgende week dinsdag treffen FC Boshuizen en Noordwijk 2 elkaar. Vanavond is het echter eerst de beurt aan Kagia en FC Oegstgeest om uit te maken wie er zal gaan spelen tegen Voorschoten’97.

Zoals bekend staan de Lisserbroekers een straatlengte voor op de rest van het veld in 3B en het kampioenschap is aanstaande. FC Oegstgeest is de nummer twee van de vierde klasse A en die ploeg weet dat een titel er zo goed als zeker niet meer in zit. Via de nacompetitie kan er uiteraard nog wel promotie worden afgedwongen.

Al met al een fraai affiche in deze wedstrijd in de kwartfinale. Het duel aan de Kikkerbeetstraat begint om 20 uur en staat onder leiding van arbiter Van Polanen. Komende woensdag staat er uiteraard en verslag op deze website. Tijdens het duel zullen er tweets worden gestuurd voor belangstellenden.

 

 

Avatar
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl
Avatar
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.
15,088FollowersFollow
66,165FollowersFollow
22,611SubscribersSubscribe

Must Read

ASC in spannende slotfase naar 2-1 zege

Derde klasse A Hoog (zondag) – ,,Het was een enorme opluchting dat we in blessuretijd alsnog de drie punten in de wacht sleepten. De...