Gisteren werd bekend gemaakt door de KNVB dat het gestaakte duel tussen DoCoS en Lugdunum zaterdag wordt hervat en wel om 14.30. Onweer was dinsdagavond de spelbreker bij de derby. Hieronder nog even de feiten op een rij:

Uitspeelvoorwaarden, berichtgeving KNVB: Het restant wordt hervat bij de stand 2-1. Het restant dient nog 25 minuten te duren, daarna nog 2 minuten blessuretijd. Het restant wordt hervat met een scheidsrechtersbal. Op de speelhelft van Lugdunum, ongeveer 5 meter van de 16 meter lijn naar de middenstip. (Tim de Cler had de bal alleen, in de lijn ven het midden van het speelveld). DoCoS speelt als je vanaf de tribune kijkt links. Bij DoCos is Mitchel Klein gewisseld. Deze speler mag niet meer deelnemen aan het restant. Bij Lugdunum is Marouan Boukhidous gewisseld. Deze speler mag niet meer deelnemen aan het restant.

Bij DoCos heeft Enno van Wieringen een waarschuwing ontvangen. Deze speler dient bij een tweede waarschuwing het speelveld te verlaten. Bij Lugdunum hebben Leroy de Haas en Nabil Atif een waarschuwing ontvangen. Deze spelers dienen bij een tweede waarschuwing het speelveld te verlaten. Bij de A cat. geldt het volgende ook nog:  Reglementair is vastgelegd dat de wedstrijd niet met dezelfde spelers uitgespeeld hoeft te worden die ook tijdens de gestaakte wedstrijd opgesteld waren. Alleen spelers die gedurende de gestaakte wedstrijd al gewisseld zijn, of een rode kaart hebben ontvangen mogen niet meer deelnemen aan het restant. Ook spelers die tijdens de gestaakte wedstrijd uitgesloten waren van deelneming mogen bij het restant niet meedoen. Indien een speler op het moment van de gestaakte wedstrijd of op het moment van het restant geschorst is, dan mag deze speler ook niet deelnemen aan het restant.