zaterdag, april 20, 2024
HomeOverigKNVB nieuws'Week van de scheidsrechter'...en terecht!!

‘Week van de scheidsrechter’…en terecht!!

-

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?

Gelukkig is er nog voldoende tijd om als vereniging na te denken hoe jullie invulling willen geven aan deze bijzondere week.

Hoe bedankt jouw club de scheids?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van (een deel van) de rekening. Voor aanmelding, stuur een mail naar weekvandescheidsrechter@knvb.nl. Jouw vereniging kan het plan indienen tot en met maandag 23 september 2019. Uiterlijk vrijdag 27 september 2019 ontvangen de verenigingen bericht of zij een bijdrage van de KNVB ontvangen voor hun plan.

Hierbij de voorwaarden:

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/20565/actievoorwaarden-wvds-2019

Bron: KNVB

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read