Op het verzoek van velen weer terug: Hemd van het Lijf. In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Mitch Keijzer van TAVV aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Ik ben Mitch Keijzer, 28 Jaar en woonachtig in Ter Aar met mijn vrouw Nadia en onze twee kinderen Jase (5) en Elin (2).
Beroep/StudieMedewerker koudvlees/expeditie bij kalverslachterij T.Boer en zn. In Nieuwerkerk a/d ijssel
RelatieGetrouwd.
Hobby'sVoetbal
Ik geloof inDat je met hard werken veel kan bereiken.
Grootste ergernisMensen die achter je rug om negatief over je praten.
Beste boekOmdat ik dyslectie heb ben ik geen boekenlezer.
Beste filmThe Shawshank Redemption, een fantastisch verhaal
NetflixNetflix wordt vooral gedomineerd door programma's voor kinderen, het laatste wat ik zelf heb gezien is Bodyguard.
Ga ik nooit doenAnanas op een pizza.
WalgelijkLange werkdagen.
Verschrikkelijk lekkerHet eerste biertje na een gewonnen wedstrijd.
VakantielandLaatste buitenlandse vakantie is Corfu (Griekenland) geweest. Tegenwoordig is het vooral genieten van een vakantie in een bungalowpark met het gezin.
Favoriete etenAlles wat ongezond is.
Krijg ik niet door mijn keelGekookte aardappelen
Met wie, levend of overleden, zou je een gesprek willen hebben Mijn Opa, hij is overleden toen ik 3 jaar was graag zou ik is met hem willen praten om hem beter te leren kennen.
Levensmotto Liefde overwint alles.
MuziekMijn muzieksmaak gaat echt alle kanten op ligt er net aan waar ik zin in heb
TrainersTrainers waarmee ik heb gewerkt in de selectie zijn, Frenk v.d Kleij, Niels Slottje, Henk v Hof/Henry Egberts, Peter v.d. Neut, Ron Paling
Drie sportmomentenKampioenschap Feyenoord seizoen 2016/2017. Spanje-Nederland (1-5) WK 2014, Feyenoord - Ajax (6-2) 27-1-2019
Je voetballoopbaanMijn hele voetballoopbaan speel ik bij TAVV. Pas in de Ctjes begonnen met voetbal omdat ik schaatsen vroeger veel leuker vond. Altijd in de wat lagere jeugdelftallen gespeeld, één jaar in het 8ste senioren elftal gespeeld daarna mezelf aangeboden bij de selectie daar speel ik nu bijna 8 jaar in waarvan de laatste +- 3 jaar bij het 1ste.
Speler NederlandRobin v. Persie, aan het afbouwen maar toont nog vaak zijn klasse.
Speler buitenlandKylian Mbappe, Bizar wat deze jongen heeft bereikt in korte tijd.
Kampioen van onze afdelingIk denk dat Voorschoten 97 Kampioen gaat worden.
Mijn club eindigt alsHelaas denk ik dat wij als laatste gaan eindigen, maar hopelijk zo snel mogelijk weer terugkeren in de 2de klasse.