Het 32ste ‘Lopend Vuurtje’ van het seizoen 2018-2019 is daar. Nieuwtjes, wetenswaardigheden, opvallende feiten, evenementen bij de clubs en meer relevante informatie. Onze redactie pluist de sites van de clubs uit op zoek naar informatie. Vaak verwijzen we voor een deel van de informatie naar de websites van de clubs. Raadpleeg daarom altijd de site van de genoemde club. Wilt u ook iets vermeld zien? Stuur dan een mail naar ons en we maken ruimte vrij. Het adres is: [email protected]

 • Op Koningsdag is er een compleet programma voor jong en oud bij SJZ, van kinderspelletjes tot dans en de penaltybokaal. Voor elk wat wils dus!
 • Het D-toernooi van Voorschoten ’97 is gewonnen door Sparta Rotterdam. Het Onder 12 team van de profclub uit de Maasstad was op een zonovergoten Sportpark Adegeest in de finale te sterk voor de Belgische topclub Club Brugge. Het brons ging naar FC Utrecht, terwijl titelverdediger SC Heerenveen beslag legde op de 4e  plaats.
 • Ook bij UVS was er een paastoernooi: Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, vond bij UVS weer het jaarlijkse Kikkerpoldertoernooi plaats. Op deze zonnige en drukbezochte dag streden teams van de JO8 tot en met JO11 jeugd van verschillende verenigingen tegen elkaar. UVS bedankt al haar vrijwilligers, scheidsrechters, EHBO’ers, sponsoren en onze eigen Michael Lamers voor hun inzet om deze dag weer een groot succes te maken!
 • Ook in 2019 gaan we met een afvaardiging Meerburg pupillen naar camping de Bosrand in de Achterhoek. Het is een weekend voor Meerburg-pupillen ( JO10 en JO11) op een mooie locatie waar recreatie, sport en spel goed samen gaan. Dit seizoen gaan we het weekend van 7-8- 9 juni 2019. De groep bestaat uit maximaal 40 kinderen en 16 leiders of leidsters.
 • Ook dit jaar gaan we op Duinrellkamp! Een kamp wat zowel eerder vanuit vv Oegstgeest en vanuit vv UDO werd georganiseerd, krijgt nu vanuit FC Oegstgeest een vervolg. Begin juli gaan we met de jeugd van de leeftijdscategorie JO-13, MO-13 en JO12 naar Duinrell! Van vrijdag 5 juli 18.00 uur tot en met zondag 7 juli 12.00 uur. Van het Tikkiebad, tot sportactiviteiten, spellen en van BBQ-en tot het attractiepark! Dat wordt leuk!! Geïnteresseerden bij Meerburg en FC Oegstgeest houden de sites van hun club natuurlijk scherp in de gaten
 • Roodenburg 35 plus heeft zich als Roodenburg 3 aangemeld voor ‘De wedstrijd van je Leven’. Ze willen graag spelen tegen oud clubgenoot Glenn Helder Wat houdt het in? Seniorenteams kunnen zich aanmelden voor een wedstrijd tegen FC de Rebellen. Daarin spelen o.a. Glenn  Helder, John de Wolf, Ricky van den Bergh. Die wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports, Bovendien verzorgt Radio Veronica de derde helft met de Veronica drive-in show. Het team moet zelf voor ludieke acties zorgen om stemmen te werven. Hoe groter het aantal uitgebrachte stemmen, des te meer kans heeft Roodenburg 3 om live op TV te komen. Hoe kun je stemmen? Dat is te lezen op de website van de club.
 • De dames hebben de macht gegrepen bij Lugdunum en onmiddellijk waait er een frisse wind in de Kikkerpolder Let op: De eerste halve finale van de Champions League tussen Tottenham en Ajax is dinsdag live te zien in de kantine van Lugdunum. De kantine is de hele avond open, de wedstrijd begint om 21.00 uur. Het bier staat koud en de bitterballen zijn warm. We hopen op een volle kantine!
 • Lugdunum heeft een nieuwe hoofdsponsor: Stap Vastgoed Onderhoud / Zandes Beautycare. De twee bedrijven verbinden gezamenlijk hun naam aan de vrouwenselectie van Lugdunum en ondersteunen met hun sponsorschap ook de rest van de vereniging. Stap Vastgoed Onderhoud / Zandes Beautycare is meteen ook het eerste lid van de nieuwe businessclub van Lugdunum.
 • Vanaf seizoen 2019/2020 start Lugdunum met een businessclub. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. De uitgebreide beschrijving daarvan is te vinden op de businessclubpagina. Huidige sponsoren worden in de komende weken hierover geïnformeerd.
 • Vanwege de jubileummaand en het 70 jarig bestaan van TAVV is besloten om de vrijwilligersavond te verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen. Zoals elke vereniging kan ook TAVV niet zonder haar vrijwilligers. Aangezien er door de drukke jubileummaand niet veel ruimte over was en TAVV haar vrijwilligers op een goede manier wil bedanken en in het zonnetje wil zetten is besloten om deze te verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen!
 • De Club van 100 is niet meer weg te denken bij Voorschoten’97. Het doel van de Club is om projecten bij Voorschoten’97 financieel te ondersteunen of zelfs geheel te financieren. Het leuke is dat het lidmaatschap niet persoonsgebonden is, je kunt ook lid worden met een vriendengroep, familie, gezin, als team of als hardloopgroep, waardoor je de kosten, vanaf € 100,–,  kan delen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!
 • Jaimy Ravensbergen heeft een prachtige week achter de rug. De talentvolle voetbalster tekende niet alleen een contract voor het eredivisievrouwenteam van ADO Den Haag. De aanvalster die bij DoCoS begon met voetballen en enkele jaren geleden overstapte naar Jong ADO Den Haag maakte ook haar debuut in de eredivisie.
 • Voetbalvereniging Blauw-Zwart te Wassenaar zoekt voor het seizoen 2019-2020 een trainer voor het tweede seniorenselectieteam. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met het TC-lid seniorenselectie, Chris Theil: christ[email protected]