Valken ’68 heeft haar volgende versterking voor komend seizoen binnen. De 27-jarige doelman Ruben van der Does is komend seizoen op ’t Duyfrak te bewonderen. Van der Does die geboren is in Valkenburg, zette zijn eerste voetbalstapjes op de velden van Valken ’68. Tot en met de D-jeugd was hij bij Valken actief om daarna naar Quick Boys te verhuizen. Daar doorliep hij alle hoogste jeugdelftallen om uiteindelijk in de A-selectie te belanden. Aangezien een echte doorbraak bij de blauw-witten er niet in zat, verkaste hij uiteindelijk naar Ter Leede. Daar is hij nu bezig aan zijn 3e seizoen.

Van der Does woont inmiddels in Katwijk en in het dagelijkse leven is hij online marketeer bij Whyce een bedrijf wat onder andere ontstaan is uit de ACE Groep van Valkenburger Joeri van den Hoek.

Van der Does is erg blij dat hij weer terug is op het oude nest. ,,Het heeft altijd al in mijn hoofd gespeeld, om terug te keren. Het niveau is prima en er lopen veel bekenden en zelfs vrienden van me rond. Ik zou bijna zeggen….de cirkel is weer rond”, aldus van der Does met een vette knipoog.

Valken ’68 is erg blij met aanwinst van der Does en wenst hem namens Valken ’68 heel veel succes.

TC Valken’68