Henny’s Rits Toto nummer 25 bleek tot nu toe de meest succesvolle versie voor het gros van het deelnemersveld. Waren de uitslagen te voorspelbaar of stonden de ware kenners nu echt op? Nog even ter herinnering de wedstrijden die in deze toto waren opgenomen: DoCoS-SC Monster, Te Werve-RCL, Lugdunum-Nieuwkoop, Sporting Leiden (za)- Be Fair en DONK-ASC. Het werden dus allemaal winstpartijen voor de thuis spelende clubs.

De deelnemers in willekeurige volgorde met 4 van de 5 voorspellingen juist: Dick Vergunst, Paul van der Post, Dirk Siera, Leidse-gè Van Helden, Andre van der Voort, Marco Pellegrom, Nico Disseldorp, Kees de Roode, Wim Boting, Giovanni Philipsen, Ron van Welzen, Cees de Bruijn en Johan Beugeling. Een nog betere score, dus alles goed, werd neergezet door Mark Immink, Sander Kanbier, Gerrit de Wit, Marco Dijksman, Raymond van Es en Kees Kooloos. Na loting werd Kees Kooloos de winnaar!! Van harte!! Graag melden bij onze redactie via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

De komende twee weken is er geen toto. Daarna spelen we er nog drie tot de start van de nacompetitie. Dan zal er geen toto meer worden georganiseerd dit seizoen. Volgend seizoen weer verder. En nog even onder de aandacht: wellicht zijn er onder de wekelijkse voorspellers van de toto ook lieden die mee willen doen aan de LAV Voetbalquiz, die op 7 juni zal plaatsvinden. Er zijn  nog plaatsen vrij, maar VOL=VOL.