Voetbalvereniging ASC te Oegstgeest zoekt voor het seizoen 2019-2020 geschikte Hoofdjeugdtrainers voor de JO10, JO13 en JO16 selectie.
ASC is een ambitieuze actieve vereniging waar Plezier & Prestaties hand in hand gaan. Omdat de vereniging er naar streeft om met zo veel mogelijk spelers uit eigen jeugd op een zo hoog mogelijk seniorenniveau te voetballen, is de jeugdopleiding er op gericht om de doorstroming van goed opgeleide jeugdspelers richting de seniorenselectie te waarborgen. 

De ASC-jeugdopleiding speelt momenteel op 1e klasse/hoofdklasse niveau. Eén van de prestatieve doelstellingen voor de komende jaren is om met al onze eerste jeugdselectieteams te acteren op hoofdklasse niveau. In dit proces hebben onze trainers een belangrijke rol. Binnen onze opleiding zijn wij daarom op zoek naar Hoofdjeugdtrainers voor onze JO10, JO13 en JO16 selectie.

Als Hoofdjeugdtrainer ben je direct verantwoordelijk voor de individuele- en teamontwikkeling en coördineer je bepaalde processen binnen de leeftijdsgroep. Je werkt nauw samen met trainers van andere teams alsmede met het Hoofd jeugdopleiding. 

Profiel:
-Minimaal in bezit van UEFA C/TC 3 diploma
– Affiniteit en aantoonbare ervaring in het geven van training aan deze doelgroep
– De Hoofdjeugdtrainer is communicatief vaardig, kan leiding geven en goed organiseren
– De Hoofdjeugdtrainer waarborgt de voetbalfilosofie uit het voetbaltechnisch jeugdbeleidsplan
– De Hoofdjeugdtrainer conformeert zich aan het (voetbal)beleid van de vereniging

Wij bieden:
– Prima werkomgeving met een gezellige trainersstaf
– Duidelijke visie in het opleiden van spelers én trainers
– Uitstekende faciliteiten en accommodatie
– Passende vergoeding

Interesse ? Stuur je motivatie en CV naar Hoofd jeugdopleiding Rob Gieben. Dit kan via hjo@ajaxsc.nl

Bron : ASC