donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenBevlogen verslaggever Jan Vos overleden

Bevlogen verslaggever Jan Vos overleden

-

Vanmorgen bereikte ons het buitengewoon trieste nieuws dat onze medewerker Jan Vos op 76-jarige leeftijd is overleden. Niet lang geleden vernam onze redactie dat Jan ernstig ziek was en helaas heeft de ziekte hem snel doen verslechteren. Jan is een bekende in de Leidse en Katwijkse regio. Niet in de laatste plaats en onder meer vanwege zijn verslaggeving voor RTV Katwijk, als razende verslaggever bij de Leidse marathon en uiteraard als enthousiast medewerker van LeidenAmateurVoetbal.nl. Daarnaast was Jan geruime tijd speaker bij RCL uit Leiderdorp. We gaan Jan missen en wensen famile en naasten alle sterkte toe dit gevoelige verlies te dragen.

Als eerbetoon plaatst onze redactie een interview met Jan Vos, destijds aan de tand gevoeld door onze Cees Mentink:

https://leidenamateurvoetbal.nl/2015/redactioneel/interviews-voetbal/jan-vos-71-toen-ik-voetbalde-bestonden-er-nog-geen-gele-en-rode-kaarten/

En zie ook: https://www.leiderdorpsweekblad.nl/nieuws/algemeen/20325/zilveren-promo-voor-jan-vos?redir)

Onze redactie wil stil staan bij deze trieste dag en zal vandaag geen artikelen meer plaatsen. Morgen gaan we verder, zoals Jan gewild zou hebben..

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

1 REACTIE

  1. Hier schrik ik van. Heb Jan, menig keer als verslaggever maar ook als gast mogen ontvangen als voorzitter van l.v.v. De Sleutels en later van uit de zelfde functie bij v.v. GHC. Een gedreven man en een man met de nodige humor. Als zijn werk er op zat als verslaggever bleef Jan, vaak nog even na genieten van de 3e helft. Fijne tijden met elkaar mogen mee maken. Ik wens de familie van Jan, heel veel sterkte met dit grote verlies.
    Moge Jan, ruste in vrede.
    Dick Barnhoorn/ Ere Voorzitter van; De Sleutels en van GHC.

Reacties zijn gesloten.

Must Read