,,Geen enkele sportvereniging kan bestaan zonder haar sponsoren. Met regelmaat organiseren clubs evenementen, bijeenkomsten en uitjes om op die manier haar sponsoren te bedanken. Vaak worden deze sponsorevenementen georganiseerd op de club zelf. Maar wanneer er een uitje wordt georganiseerd is het vervoer naar een zekere locatie een zeer belangrijke factor. Om makkelijk en veilig van A naar B te komen met uw groep of businessclub, kunt u bij ons terecht! 

U bepaalt de tijden en opstaplocatie, we denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden. In de (VIP) touringcar bieden wij naar wens ook extra aanvullende diensten zoals warme/koude dranken en/of catering, mogelijk uitgeserveerd door een hostess.’’

Interesse gewekt en meer weten?

Roos Rietdijk

Marketing, Communicatie & Digital

+31 (0)71 365 00 90 |www.brouwercompany.nl

Note redactie: Brouwer Tours werd afgelopen maandag getroffen door een brand in het dak van de garage. In de garage stonden geen bussen en taxi’s geparkeerd. Brand is het schrikbeeld van vele ondernemers. Gelukkig vielen er geen gewonden en bleef het bij materiële schade. LeidenAmateurVoetbal voelt met Brouwer Tours mee en hoopt dat de schade snel hersteld kan worden.