Afgelopen vrijdag ging de businessclub van Leidenamateurvoetbal.nl op pad. Ruim veertig man verzamelde zich in Brasserie Park in Leiderdorp- ook businessclubpartner- om daar eerst te borrelen en een hapje te eten. In een informele sfeer werd er uitgekeken naar het geplande uitje van LAV die avond. Na de voorziening van de inwendige mens verkaste het gezelschap zich naar de splinternieuwe bus van Brouwer Tours (idem partner). Tijdens de trip werd een quizje gehouden door Remco Mentink die alles te maken had met het avondprogramma. De partners hadden inmiddels begrepen dat er een bezoek aan FC Utrecht tegen FC Groningen op stapel stond. De quiz werd gewonnen door de gebroeders Rene en Ton Paulides. Het duo was bijna foutloos! Ook in de bus konden de nodige drankjes worden genuttigd.

Over de wedstrijd viel helaas niet veel meer te zeggen dan dat deze uitermate pover was en de 0-0 was eigenlijk een logisch gevolg. Dat nam niet weg dat de ontvangst bij FC Utrecht uitstekend was en het gezelschap had een eigen ruimte om met elkaar heerlijk te keuvelen over voetbal, business en andere zaken. Gert Kruijs nam nog het woord namens de FC en hij deed dit op dezelfde enthousiaste wijze als Rob Zomer, de gastheer voor de Businessclub van LAV die avond.

In de rust en na de wedstrijd werden er nog een hapje en drankje genuttigd en rond de klok van 22.30 zette de bus weer koers richting Leiderdorp. Daar kreeg de avond nog een vervolg op de plek waar het die dag begon. Op inmiddels zaterdag gingen de partners tevreden en voldaan naar huis.

Op deze avond waren niet enkel de huidige businessclubpartners aanwezig (een deel ontbrak vanwege met name skivakanties), maar het gezelschap bestond ook uit een aantal nieuwsgierige potentiele sponsoren en genodigden. Maar om wie het ook ging; er was grote tevredenheid over de organisatie en de ontspannen avond.

De redactie van LAV sprak uit dat het trots is over de steeds groeiende businessclub. Zij vormen immers de basis van het voortbestaan van deze regionale voetbalwebsite. Ook komend seizoen zullen er weer enkele uitjes worden georganiseerd. Maar eerst nog de finaledag van dit seizoen die gepland staat op zaterdag 15 juni op het complex van UVS in de Kikkerpolder.

Mocht uw bedrijf ook interesse hebben om aan te sluiten dan staat de deur wagenwijd open. Ook voor particulieren zijn er mogelijkheden om aan te sluiten. Samen staan we sterk en ontstaan er nog meer mogelijkheden om ons werk verder te professionaliseren!

Interesse: graag een mailtje naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hierbij een fotoreportage van de avond door Jan van der Lubbe: