Eind april kreeg ik een verzoek vanuit de organisatie LeidenAmateurVoetbal om een seizoengids te maken. Het idee was om alle deelnemende voetbalverenigingen in deze gids een vermelding te geven. Ook moest er plaats zijn voor interviews, columns, programmaboekjes en nog veel meer.

Ik had zoiets nog nooit gedaan.. maar besloot de opdracht aan te nemen. De informatie werd voortreffelijk aangeleverd door de redactie. Vanuit Webprepare was ik verantwoordelijk voor de opmaak en productie van de gids.

Na een aantal weken te hebben samengewerkt met een enorm gemotiveerd team was hij eindelijk klaar. De seizoengids 2019 – 2020. Het document telt maar liefst 114 pagina’s. Uiteindelijk is er ook gekozen om de gidsen in beperkte oplagen af te drukken. Het eindresultaat is geweldig.

Ik ben enorm trots om deze fantastische samenwerking. Mijn hart voor het (lokale) voetbal heeft daar ook zeker bij geholpen. Namens Webprepare wil ik de gehele redactie van Leiden Amateurvoetbal en in het bijzonder Hennie Kanbier bedanken voor deze samenwerking. Dit smaakt naar meer.

Jordy Boutier

Reactie redactie: Alle credits naar jou, Jordy. Je hebt vakwerk geleverd en samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Webprepare is ten zeerste aan te bevelen. Op naar de tweede gids?