Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om zijn artikelen te plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de nieuwe rubriek  ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV op bezoek bij Jordy Boutier, eigenaar van Webprepare.

Jordy, wat is jouw binding met het amateurvoetbal in de regio?

Op 5-jarige leeftijd ben ik bij Leidsche Boys begonnen. Destijds nog op de Boshuizerkade gevestigd, op de plek waar FC Boshuizen nu zijn wedstrijden speelt. Sinds dat moment  ben ik verliefd op die club. We werden getraind door de alom bekende  en inmiddels helaas overleden Henk de Faber. Ik heb er de hele jeugd doorlopen en daar een fantastische tijd gehad. In 2003 moesten we verkassen naar de Vliet. Aan de Vliet heb ik nog 2 jaar in de A1 gespeeld. Toen al ging de gezelligheid voor het voetbal, haha.  Henk kon af en toe enorm kwaad worden als wij op stap waren geweest in Hollywood (Rotterdam), om een uur of 8 ’s ochtends thuis kwamen en om 12.00 uur alweer moesten ballen. Mooie tijden!

Inmiddels ben ik bijna 25 jaar lid bij Leidsche Boys en ik blijf tot de club ophoudt te bestaan. Ik ben niet alleen lid van mijn mooie vereniging, maar in de loop der tijd heb ik ook vele vrijwilligerfuncties bekleed. Sinds mijn 12e jaar beheer ik de website voor de club en doe ik dat nog steeds. Ook zit ik nog steeds in de evenementencommissie en probeer het voor onze ‘familie’ nog gezellig te maken. Leidsche Boys is mijn 2e huis (en soms weleens mijn 1e). Misschien gaan we  met Leidsche Boys dit seizoen het laatste jaar wel in. Het gaat mij aan het hart. In ieder geval zitten we nog een klein jaartje aan de Vliet. Mijn missie is om alle leden een seizoen te bezorgen die ze niet snel meer gaan vergeten.

Even over jouw bedrijf, waarom ben je met Webprepare begonnen en wat doet Webrepare precies?
Sinds ik een jaar of 11 was, droomde ik al van een eigen bedrijf.  Ik heb vorig jaar de knoop doorgehakt en ben voor mezelf begonnen. Ik heb zelf zo’n 20 jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van websites. Met Webprepare bied ik websites op abonnementsbasis aan en richten wij ons vooral richten op ZZP en het kleinbedrijf. Voor een vast bedrag in de maand ontzorgen wij, online en offline. Dit doen we door zowel hosting, e-mail, onderhoud van de website volledig in beheer te nemen. Je hebt dus nog maar 1 aanspreekpunt voor alles rondom je website. We kunnen niet alleen websites bouwen, maar we doen ook drukwerk, DTP-werkzaamheden, online marketing, serverbeheer.  De kosten voor het maken van een complete website bedragen € 69,00 excl. btw per maand. Na 1 jaar wordt het abonnement omgezet in een onderhoudscontract á € 39,00 excl. btw per maand. Dit contact is maandelijks opzegbaar. Daarmee nemen wij een risico, maar wij geloven in de kracht van onze dienstverlening.

Tot slot Jordy, waarom heb je eigenlijk  besloten om LeidenAmateurVoetbal te ondersteunen?

Ik volg het  Leidse regiovoetbal al geruime tijd. Altijd was ik bezig om via diverse kanalen te kijken wat de uitslagen waren, en noem het maar op. Toen LAV in het leven werd geroepen zat ik elke maandag steevast achter mijn laptop om de verslagen te lezen. De afgelopen jaren had ik al wat hand- en spandiensten gedaan voor LAV. De link was dus al snel gelegd, en zodoende ben ik trots en blij om namens Webprepare ons steentje bij te dragen aan het Leidse amateurvoetbal, en in het bijzonder LAV.

Voor meer info, ga naar de website van Webprepare : https://www.webprepare.nl

Adres: Voorstraat 26, 2315 JG  Leiden