De redactie van Lopend Vuurtje struinde de websites van de clubs af en hield de vingers aan de pols van de social media op zoek naar festiviteiten van onze clubs. Hieronder vindt u het resultaat. Missen we nog wat? Geef het gerust door aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl

 • Sinterklaas is weer uit het land en kerst staat bijna voor de deur. Dit betekent dat het tijd wordt om na te denken over de sfeervolle kerstboom. Bij Stompwijk ’92 kun je dit jaar een mooie kerstboom kopen en de opbrengst gaat naar de club. Een win-win situatie dus! De verkoop zal op bestelling verlopen. Geef vóór woensdag 11 december aan ons door welke maat boom je wilt. Op zaterdag 14 december kunt je dan een mooie boom uitzoeken bij Stompwijk ’92. Wij zorgen voor een hapje, een drankje en kerstmuziek dus kortom gezelligheid!
 • Koop een mooie kerstboom en steun hiermee de SJZ-jeugd. Informatie bij de jeugdcommissie, Hans van Oosten. Tijdens de kerstbomenverkoop gezellige kerstactiviteiten georganiseerd door de jeugdcommissie en de kerstbomenploeg. Meer informatie bij Marianne van der Voet en Fie van Schooten.
 • Vanaf 30 november start Henk van der Nagel weer met zijn kerstbomen verkoop op de Kooltuinweg 35 in Valkenburg. (parallelweg N206). Bij elke ingeleverde bon zal er 2 euro naar de jeugd van Valken’68 gaan. U vindt de bon bij de huis aan huis reclame en anders vindt u ze in de kantine. U een mooie kerstboom en wij kunnen er weer iets leuks van doen voor onze jeugd.
 • Vanaf vrijdag 6 december zijn kerstbomen in Voorschoten te koop in het centrum van Voorschoten. Wanneer u een voucher meeneemt, te vinden op de site van Voorschoten’97,  zal vijf euro van uw aankoopbedrag geschonken worden aan Voorschoten ’97 ten behoeve van aanschaf van materialen voor de keeperstraining van al de jeugd.
 • Koudekerk: koppelklaverjassen en kerstrad. Verdere uitleg overbodig. Ieder jaar weer een feestje. Noteer de 21e december maar in de agenda.
 • ROAC: Vrijdag 13 december is er weer het traditionele kerstkaarten. Aanvang 20.30 uur in de kantine. Een team van acht personen kan zich aanmelden bij Perry Veilbrief.
 • Warmunda: zondag 22  december koppelklaverjassen, aanvang 13.00 uur, dinsdag 31 december oudejaarsklaverjassen aanvang 13.00 uur.
 • Voor de Leidse klaverjasliefhebber is Koudekerk, Warmond of Rijpwetering best wel een stukje fietsen, zeker de terugweg. Gelukkig kunnen zij ook terecht bij DoCoS waar men op 21 december ook een kaartje kan leggen.
 • Zoals eerder aangekondigd vindt op zaterdag 14 december het kerstfeest plaats op FC Oegstgeest. Tijdens dit feest zal coverband project M voor de muziek zorgen!
 • Op zaterdagmiddag 21 december draait het kerstrad weer bij Sporting Leiden. De muziek wordt verzorgd door Danny Zuijderwijk.
 • Op dezelfde dag is er een kerstbingo bij SJZ.
 • Meerburg. Het is al tien jaar een traditie, op de laatste vrijdag van december, vlak voor het oliebollendarttoernooi, het Ed Romijn poffertjesfestijn voor de JO8, JO9, JO10 en J011 en de tweede jaars CL. Schrijf je snel in, vorig jaar waren er bijna honderd kinderen verdeeld over een ochtend en middagcompetitie.
 • Na drie succesvolle edities organiseert de ASC selectie ook dit jaar weer de enige echte ASC Voetbalquiz. Op zaterdag 28 december krijg je weer de kans om je kennis van het internationale, nationale en regionale voetbal te tonen. Onder leiding van quizmaster Loman Leefmans worden weer de mooiste vragen gesteld over uiteenlopende voetbalonderwerpen. Vorig jaar wist ‘Johan Cruijff is een Hagenees’ op het nippertje de overwinning veilig te stellen ten koste van ‘Team Clarence’. Wij hopen dat het ook dit jaar een spannende strijd wordt. Deze avond mag je niet missen!
 • FC Oegstgeest: oliebollen bestellen kan weer. De bakkers staan weer in de startblokken. Dus vul snel het formulier in en druk op verzenden (menu ‘Nieuws’ en vervolgens ‘Oliebollen bestellen’).
 • Op vrijdag 3 januari aanstaande vindt de elfde (!) Voetbalquiz van Voorschoten ’97 plaats. De opzet is exact hetzelfde als de vorige tien edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel). Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan prijzen en kan op 3 januari bij binnenkomst (cash!) worden voldaan. Los van de prijzen en De Eeuwige Roem gaat het vooral om de gezelligheid.
 • Is mijn broek, jurk of rok nou gekrompen of ben ik wat aangekomen? Meer bewegen kan zeker geen kwaad! Denk dan ook aan een loopje: Alweer voor de 38e keer mogen wij de Meerhorstloop aan kondigen. Gezien de loop 2x is af geblazen zijn we toe aan de 36e loop. In 38 jaar 36 keer zo’n 300 lopers door het mooie polderland rond Stompwijk gestuurd. Doordat in die jaren her en der nieuwe fietspaden zijn aan gelegd hebben we de route steeds aantrekkelijker kunnen maken. Van een heen en weer naar het Balkengat bij Zoeterwoude, tot en paar leuke lussen waarbij je op elke afstand een mooi afwisselend parcours voor geschoteld krijgt. Dit jaar vindt de loop plaats op 5 januari.
 • Kerst-Inn bij UVS. Zaterdag 14 december van 17 tot 21 uur. Een prijzenrad met meer dan 50 mooie prijzen. Er is tevens live muzi
 • De nieuwjaarsrecepties krijgen apart aandacht.