Morgen start LAV weer officieel op. Niet dat onze redactie geheel stil heeft gezeten de voorbije weken, maar er is wel even pas op de plaats gemaakt. Stilte voor de storm. Hopelijk zijn de wel geplaatste artikelen wel gelezen, want ook die waren ondanks de winterstop de moeite van het lezen waard (vooral veel statistieken). Nu kort voor aanvang van de op te pakken werkzaamheden even wat nieuwtjes die onze redactie binnen kreeg. Vanaf nu kan elke club andere nieuwtjes ook weer melden via redactie@leidenamateurvoetbal.nl (trainersnieuws, uitslagen oefenwedstrijden, spelersnieuws, recepties en meer).

FC Rijnvogels heeft in Benamaldena geoefend tegen de amateurs van Ajax. Er kwam met 1-1 geen winnaar. Het Katwijkse doelpunt werd gemaakt door Van Dijk.

De huidige hoofdmacht van Kagia sparde tegen oud-Kagia en ook die wedstrijd eindigde in een gelijkspel (2-2). Voor de huidige koploper scoorden Van der Voort en Lamboo. De ‘oud-strijders’ scoorden via Nijenhuis en Goudriaan.

Loek van de Wal is bij Meerburg uitgeroepen tot ‘Meerburger van het Jaar’. Onze welgemeende felicitaties!

Gerson Pisas speelt ook volgend seizoen in de aanval bij FC Boshuizen. Inmiddels hebben zeven spelers al hun ‘ja-woord’ gegeven voor een langer verblijf aan de Leidse Boshuizerkade.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van DoCoS werden zaterdag 23 jubilarissen gehuldigd. Een mooi gebaar. Zie hier om wie het ging: https://www.docos.nl/nieuws/1011/docos-huldigt-23-jubilarissen-tijdens-nieuwjaarsreceptie-2019

Meer DoCoS: zie ook dit bericht over de vorige voorzitter: Ton van Zijp! https://www.docos.nl/nieuws/1012/bestuurskamer-krijgt-naam-van-ton-van-zijp