De komende maand staan de twee halve finales gepland van de Rabobank LAV Cup. Om precies te zijn: op donderdag 2 mei spelen Voorschoten’97 en FC Oegstgeest tegen elkaar en op dinsdag 21 mei gaan FC Boshuizen en UVS uitmaken welke ploeg de finale speelt.

De organisatie kijkt echter ook vooruit. Er kan worden ingeschreven voor de volgende editie ofwel die van het seizoen 2019/2020. Volgens de berichten zouden alle dit seizoen deelnemende clubs doorgaan, maar LAV ziet de bevestiging graag verschijnen. De clubs zijn inmiddels individueel benaderd. Dat neemt niet weg dat clubs ook zelf een beknopt mailtje kunnen sturen naar [email protected] Verder is er ook ruimte voor andere regioclubs om aan te sluiten. Ook in dat geval: mail onze redactie svp.

De organisatie heeft de wens om uiterlijk medio mei het deelnemersveld rond te hebben zodat er geloot kan worden voor de groepsfase. Voordeel daarvan is dat de clubs, desgewenst, de mogelijkheid krijgen wedstrijden in te plannen tijdens de voorbereiding. Dus aan de clubs: support de organisatie in deze zodat er spoedig geschakeld kan worden. Dank voor de medewerking!!!