VERZOEK (VOOR ZOVER NOG NIET GEDAAN) : INSCHRIJVEN VOOR 15 MEI

Op dinsdag 21 mei zal de tweede wedstrijd in de halve finales van de Rabobank LAV Cup plaatsvinden. FC Boshuizen en UVS nemen het tegen elkaar op aan de Boshuizerkade. Voorschoten’97 (za) plaatste zich al voor de eindstrijd. Op zaterdag 15 juni zal de finale worden gespeeld.

De organisatie kijkt echter ook vooruit. Er kan al enkele weken worden ingeschreven voor de volgende editie ofwel die van het seizoen 2019/2020. Volgens de berichten zouden alle dit seizoen deelnemende clubs doorgaan, maar LAV ziet de bevestiging graag verschijnen. De clubs zijn individueel benaderd. Dat neemt niet weg dat clubs ook zelf een beknopt mailtje kunnen sturen naar [email protected] Verder is er ook ruimte voor andere regioclubs om aan te sluiten. Ook in dat geval: mail onze redactie svp. Ook die clubs zijn ondertussen benaderd.

De organisatie heeft de wens om uiterlijk medio mei het deelnemersveld rond te hebben zodat er geloot kan worden voor de groepsfase. Voordeel daarvan is dat de clubs, desgewenst, de mogelijkheid krijgen wedstrijden in te plannen tijdens de voorbereiding. Dus aan de clubs: support de organisatie in deze zodat er spoedig geschakeld kan worden. Dank voor de medewerking!!!

VERZOEK (VOOR ZOVER NOG NIET GEDAAN) : INSCHRIJVEN VOOR 15 MEI