zaterdag, april 20, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenScoor samen met Sporting Leiden

Scoor samen met Sporting Leiden

-

Elke wedstrijd duurt 90 minuten. Weet jij wanneer Sporting Leiden zaterdag of zondag haar eerste doelpunt van de wedstrijd scoort? Dan kan jij ‘geld’ scoren door de juiste minuut te kopen. Elke minuut is te koop en de 45e minuut en de 90e minuut zijn speciale minuten.  Hier telt ook de blessuretijd mee van de scheidsrechter.

Kosten van de normale minuten zijn € 40,- en de twee speciale minuten kosten € 60,- per minuut per jaar. Iedereen is vrij om één of meerdere minuten te kopen. Elke minuut kan maar 1x gekocht worden. Wanneer jij één of meerder minuten gekocht hebt dan is deze minuut een seizoen lang van jou!

Scoren ze gedurende het seizoen in jouw minuut dan zijn dit de bedragen die uitgekeerd worden.

Thuiswedstrijd  € 75,00
Uitwedstrijd     € 25,00

De leider van SL 1 houdt bij in welke minuut er gescoord wordt. Na de wedstrijd wordt de winnaar op de hoogte gebracht dat zijn minuut heeft gescoord.

Doe jij ook mee?

Meld je aan door Andy van der Meulen (zaterdag) of Michael Sels (zondag) aan te spreken. Zij kunnen vertellen welke minuten er nog beschikbaar zijn. Je kan direct betalen en je gegevens achter laten. Je krijgt de laatste donderdag (voor de competitie) een overzicht met de gekochte minuten en dan is er tot vrijdagavond nog een mogelijkheid om minuten te kopen.

Selectiespelers mogen zelf pas na de laatste donderdagavond training (voor de competitie) minuten kopen, mits deze nog beschikbaar zijn.

Van: Sporting Leiden

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read