Voor het twaalfde jaar op rij organiseren wij ook in 2020 weer trainingskampen voor voetbal -en basketbalverenigingen in de Spaanse badplaats Carihuela (Torremolinos). Trainingskampen voor jeugd vanaf onder 12 t/m dames en heren. Tijdens het verblijf met uw vereniging nemen wij alles uit handen om het tot een geslaagd trainingskamp te maken. Wij regelen uw vervoer in Spanje, hotel, ontbijt, lunch, diner, trainingsvelden en wat er maar voor wensen zijn. De totale kosten voor het trainingskamp zijn €85,- per dag. De vlucht is apart, want is afhankelijk van de reisdatum en de snelheid van boeken. Als richtprijs houden wij €150,- p.p. aan. Voor een verblijf van 5 dagen met 4 overnachtingen zullen de totaal kosten dan €340,- zijn p.p. excl. vlucht. Inclusief vlucht uitgaande van de gemiddelde prijs van afgelopen jaren kost het trainingskamp totaal dan €490.- per persoon.

Accommodatie 

Het verblijf is in het 4 sterren Hotel Amaraqua (www.amaragua.com).  Het hotel beschikt over binnen en buitenzwembad, ruime kamers (2 personen per kamer) sauna, fitness, wifi en kluisjes op de kamer.

Trainingsmogelijkheden 

In de prijs in begrepen zit 2x mogelijkheid tot trainen op het veld en wij zetten iedere dag een veld op bij het strand tegenover het hotel om te kunnen voetvolleyballen.
Verder hebben wij een krachttrainer bij ons die voor jullie een krachttraining op het strand zal verzorgen. Extra dagen trainingsveld benutten is uiteraard mogelijk. De kosten zijn €85,- per 1,5 uur. Inclusief gebruik van douche faciliteiten.
 
Vervoer

Busvervoer, zit in de prijs inbegrepen:  vervoer vliegveld-hotel, hotel-trainingsveld (2x), vervoer hotel-vliegveld . Als er ergens anders vervoer naar toe geregeld moet worden is dat uiteraard mogelijk, prijzen moeten dan worden opgevraagd.

Ook is het mogelijk om mini-busjes te huren zodat er altijd vervoer aanwezig is waar jullie maar naar toe willen gaan. Prijs hiervan in overleg. Het huren van 4 busjes voor de gehele periode is gelijk aan de prijs van het busvervoer. Ieder extra busje kost dan €85,- per dag extra.

Contactgegevens
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sportiff Company Laan van Nieuw Oost Indië 125 2593 BM Den Haag

Patrick Vierhout Tel: 0031643896346 Email: [email protected]
Stella van Houten Tel: 0031627256402 Email: [email protected]