Zaterdag 15 juni is het zover: de finaledag van LeidenAmateurVoetbal! Een hele dag voetbal in de Kikkerpolder bij UVS. Van een jeugdtoernooi tot een G-toernooi, van een wedstrijd van een Leids regionaal vrouwenelftal tegen de Beloften ADO Den Haag Vrouwen tot natuurlijk de finalewedstrijd van de Rabobank LAV Cup.

Een eindstrijd om van te dromen: UVS, lange tijd kanshebber voor de titel in 2C, tegen de kersverse kampioen Voorschoten’97! Dit alles aangekleed in een unieke festivalsfeer met foodtrucks en muziek.

Na afloop van de finale is er op een buitenpodium een optreden van de Leidse pop/rock coverband The Bitches, dus ook voor muziekliefhebbers pur sang een uitermate geschikte dag om te ontspannen met een hapje en een drankje. Een unieke gelegenheid om het seizoen af te sluiten met spelers (de besten worden gehuldigd!), trainers, bestuurders, sponsoren van jouw club en van andere regionale clubs. Dit alles onder het mom: samen sterk. Oh ja, en de toegang is gratis! Het team van LeidenAmateurVoetbal rekent op jullie komst, in het belang van het regionale amateurvoetbal.