FC Boshuizen zal komend seizoen starten met een zaterdagtak naast de zondagtak, die zoals bekend uitkomt in de eerste klasse. Dat nieuwe team gaan spelen in de vierde klasse en zal onder leiding komen van Nino Poulina, die het afgelopen seizoen de JO17-1 van RCL onder zijn hoede had en promotie afdwong naar de vierde divisie.

Inmiddels is al zeker dat FC Boshuizen vijftien spelers bij elkaar heeft gebracht, maar er is nog ruimte voor uitbreiding. Poulina: ,,We zijn nog op zoek naar een doelman en talenten en nog wat versterkingen zijn altijd welkom. Ik heb aardig wat spelers aan het werk gezien en daar ben ik positief over. Er zit wel muziek in.”

Poulina, die als voetballer afsloot bij Football Factory en Lugdunum, was eigenlijk van plan een jaartje te stoppen vanwege een tekort aan tijd. ,,Daarom heb ik diverse clubs ook afgezegd die bij mij informeerden. Ik wilde meer tijd voor mijn gezin en mijn werkzaamheden gaan inrichten. Het verhaal bij deze club sprak mij echter wel aan en er zijn goede afspraken gemaakt. Daardoor ben ik toch overstag gegaan en het lijkt mij een leuke klus. Dit team op zaterdag moet zich gaan ontwikkelen en wellicht kunnen er dan spelers doorgroeien naar de zondag. Een soort opleidingsteam, ja. Voor mij is het weer even schakelen. Ik werkte dit seizoen met jeugd in een vrij lastige leeftijd. Toch was dat heel leuk en het was nog leuker dat de groep het voor elkaar heeft gekregen om te promoveren. Al het werk was het waard. Nu FC Boshuizen dus en ik ga ervan uit dat het een leuk seizoen gaat worden.”

Mocht er interesse zijn om aan te sluiten dan is het raadzaam z.s.m. een mailtje te sturen naar: [email protected]