Hoofdklasse A (zaterdag)- Door een midweekse zege (2-1) is FC Rijnvogels een plaatsje geklommen op de ladder ten koste van Jodan Boys. Jong FC Den Bosch en FC ‘s-Gravenzande staan nu nog net boven de FC uit Katwijk.  Op bezoek op de Kooltuin kwam DFS uit Opheusden, dat eerder weigerde te spelen vanwege perikelen binnen de eigen club. Het was voor de ploeg van Jimmy Simons de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen, Zaterdag komt Smitshoek uit Barendrecht op visite. Er wordt op de slotdag nog tegen RKAV Volendam gespeeld op verplaatsing.

De bezoekers kwamen na een minuut al op een 0-1 voorsprong vanuit een hoekschop. De Katwijkers waren duidelijk niet wakker bij dat moment. Even later dacht Roy van Leeuwen de gelijkmaker te scoren, maar daar stak de grensrechter een vlag voor. Dezelfde aanvaller was daarna nog eens dichtbij de gelijkmaker, maar ook nu ging het feest niet door. Ook Niek Ossevoort kreeg een grote kans, maar pas vijf minuten voor rust kreeg topscorer Max van Steen het voor elkaar de 1-1 binnen te werken.

De thuisploeg kon de winst uiteindelijk na de rust naar zich toe trekken. Op een assist van Robbin van Dijk was het andermaal Van Steen die doel trof. Het was de dertiende seizoenszege voor de rood-witten.