woensdag, april 24, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC Rijnvogels op slotdag tegen Sportlust'46

FC Rijnvogels op slotdag tegen Sportlust’46

-

Hoofdklasse A, voorbeschouwing- De laatste wedstrijd voor de winterstop zijn de Vogels de gastheer van het Woerdense Sportlust ’46. Het is alweer een behoorlijk aantal jaren geleden dat de twee teams tegenover elkaar stonden. In competitieverband en ook een keer in de nacompetitie. Vervlogen tijden. De actualiteit van heden is dat de club uit Woerden aan een sterk seizoen bezig is en samen met DSHC de tweede plaats achter koploper AZSV deelt. De thuisclub kan dus aan de bak om de eerste helft van het seizoen met een overwinning nog enige glans te geven. Na een paar goede resultaten bij uitwedstrijden werd de laatste tegen SC Feyenoord redelijk kansloos verloren. Het hield in dat na de tweede nederlaag op rij het team is afgezakt naar de zesde plaats.

Het gat met de koploper bedraagt nu zes punten maar na de winterstop is het in ieder geval zaak om niet verder achterop te geraken. De doelstelling om de top 3 aan te vallen staat nog overeind dus is iets om voor te gaan. Een overwinning op de nummer 2 zou een mooie stap in de goede richting betekenen.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read