vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC Rijnvogels reist af naar hekkensluiter

FC Rijnvogels reist af naar hekkensluiter

-

Hoofdklasse A (zaterdag)- Aanstaande zaterdag staat er een van de verre uitwedstrijden op het programma. De Vogels vliegen uit naar Groesbeek om aldaar Achilles ’29 te bestrijden. De club die zoals bekend in de problemen verkeert. Niet alleen op sportief niveau want de zwart-wit gestreepten bezetten met slechts 1 schamel puntje de laatste plaats. Enkele seizoenen geleden nog florerend, nu in de shit. Het eigen complex mag niet worden gebruikt en de eigendommen zijn opgeëist. Voorwaar geen positief klimaat om te presteren. Het is op dit moment van schrijven nog onbekend waar en hoe laat het duel zal worden afgewerkt. Voor de Katwijkers in ieder geval de gelegenheid om zich te revancheren na twee nederlagen waardoor de mannen van trainer Jimmy Simons inmiddels zijn afgezakt naar een achtste plek. Een positie die niet geheel was ingecalculeerd maar de verschillen met enkele teams erboven zijn klein dus het tij kan zomaar keren. Eerst maar weer eens een driepunter zien te scoren alhoewel het maken van doelpunten de laatste weken nog het grote makke is. Wellicht is zaterdag de dag dat hier een positieve wending aan wordt gegeven.

Nagekomen bericht: Ondertussen is bekend dat er om 14.30 uur wordt afgetrapt op sportpark Noord bij VV Germania in Groesbeek! Adres: Nijmeegsebaan 5, 6561 KE Groesbeek.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read