Home Hoofdklasse en eerste klasse FC Rijnvogels Roy Mulder volgt Huig Hoek op als assistent-trainer bij FC Rijnvogels

Roy Mulder volgt Huig Hoek op als assistent-trainer bij FC Rijnvogels

De Technische Commissie van FC Rijnvogels zit niet stil dezer dagen en is hard aan het werk om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Nieuwste aanwinst is Roy Mulder die vanuit de eigen gelederen het plekje van Huig Hoek overneemt.

Huig Hoek

Voor vele mensen is Huig niet meer weg te denken op De Kooltuin. Al ruim 25 jaar is de 49-jarige Katwijker al met de club verbonden. In de wandelgangen wordt hij ook wel “Mr Rijnvogel” genoemd. Gelukkig voor FC Rijnvogels gaat Huig niet verloren voor de club. Hij neemt zitting in de nieuwe Technische Commissie en zal zodoende toch nog zijn stempel op de selectie kunnen drukken. Zijn plekje in de dug-out zal overgenomen worden door Roy Mulder. Wij danken Huig voor zijn inzet al die jaren op de bank en wensen hem tevens heel veel succes én plezier in zijn nieuwe functie.

Roy Mulder

Als we dan toch het predicaat “Mr Rijnvogel” gebruiken dan is deze titel zeker ook van toepassing op Roy Mulder. Zijn gehele leven vertoeft hij al op De Kooltuin. Eerst als jeugdspeler, daarna als selectiespeler, jeugdtrainer en als trainer van ons derde selectie elftal. Volgend seizoen neemt Roy dus het stokje over van Huig Hoek en zal hij naast Thomas Duivenvoorden zorgdragen voor de A-selectie. Wij feliciteren Roy met zijn aanstelling als assistent-trainer en wensen hem veel succes toe!

En van het spelersfront: Brian Thong is ook volgend seizoen te bewonderen op de Kooltuin.

TC FC Rijnvogels