vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing FC Uitgeest-FC Boshuizen (eerste klasse A)

Voorbeschouwing FC Uitgeest-FC Boshuizen (eerste klasse A)

-

FC Boshuizen op visite bij FC Uitgeest

Komende zondag gaan de Leidenaren op bezoek bij FC Uitgeest, de huidige nummer 4 van de ranglijst. Het gat tussen de top drie, waartoe ook de kadebewoners behoren is echter respectievelijk zeven, acht en tien punten punten maar zegt allemaal weinig. Het zijn momentopnamen. Voor de mannen van trainer Marcel IJzendoorn aanstaande zondag een moment om toe te slaan in de uitbeurt bij Uitgeest. Het lijkt echter wel een pittige klus voor de blauwgelen te worden want ook in de thuiswedstrijd kwam het team niet tot winst en bleef het op 0-0 steken. Behalve mee blijven doen in de strijd om het kampioenschap is er altijd nog de derde periode waarin – als er gewonnen wordt- mee gestreden kan worden. Eerst maar eens de volle buit op sportpark De Koog binnen zien te halen. Makkelijker gezegd dan gedaan maar voor het team als het in de in de vorm van de dag verkeert niet onmogelijk.

Nagekomen bericht 5 april: doordat AGB een niet gerechtige speler heeft opgesteld, is er een sanctie opgelegd. AGB moet acht duels overspelen en heeft puntenaftrek gekregen. De club is tegen de uitspraak in beroep gegaan. De stand is al wel aangepast en ziet er bovenaan zo uit: 1 Velsen 19-42, 2 JOS/W 19-40, 3 FC Boshuizen 19-40, 4 FC Uitgeest 20-33.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read