Afgelopen zaterdag kwamen de Rijnvogels niet in actie omdat de uitwedstrijd tegen Nootdorp werd afgelast. Jammer want de Vogels waren net aan een goede serie bezig en deze werd door toedoen van Pluvius onderbroken. Het duel wordt nu volgende week zaterdag ingehaald. Het Amsterdamse Swift daarentegen kwam op het Goudse kunstgras bij Jodan Boys wel in actie en gaven daar hun visitekaartje af door deze lastige uitwedstrijd met maar liefst 4-0 te winnen. De Katwijkers zijn derhalve gewaarschuwd. Het uitduel in Amsterdam eindigde in een 2-2 gelijkspel, een afspiegeling van de gelijkwaardigheid van de beide teams. Deze komt ook tot uiting in de stand op de ranglijst. Swift behaalde uit 22 wedstrijden 34 punten en de Rijnvogels 31 punten uit 21 wedstrijden. Hetgeen erop neer komt dat als de equipe van trainer Jimmy Simons deze ontmoeting in winst weet om te zetten beide ploegen evenveel punten hebben. Met dien verstande dat de Vogels altijd nog een inhaalwedstrijd tegoed hebben. Eerst aanstaande zaterdag maar eens zien of de opponent uit de hoofdstad op de knieën kan krijgen en de goede serie voort te zetten. Het zal een pittig klusje worden. Tenslotte ook nog nieuws van het spelersfront: de Katwijkse club trok deze week Yassin Kaabouni aan. De vleugelaanvaller is afkomstig van de reserves van Quick Boys.

Selectie FC Rijnvogels 2019-2020

Bezetting: Jesse Driebergen, Max van Steen, Jaap van Duijn, Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Ricardo de Vlugt, Romano van der Stoep, Roy van Leeuwen, Dirk-Jan van den Oever, Reno van Heiningen, Jan de Bruin, Niek Ossevoort, Jeffrey Verkerk, Arie van der Niet, Lesley Kluivers, Arno Dijkstra (VVSB), Yassin Kaabouni (Quick Boys).

Vertrekt: Robbin van Dijk (SV Zandvoort), Joey Lauhouh (Alphense Boys), Sammy Zandbergen (nnb), Mitchell Zandbergen (nnb), Ted de Man (nnb).