dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing Hoofdklasse A: FC Rijnvogels op bezoek bij Nootdorp

Voorbeschouwing Hoofdklasse A: FC Rijnvogels op bezoek bij Nootdorp

-

Na de fraaie 2-0 overwinning op Zwaluwen is het vizier weer op aanstaande zaterdag gericht voor de uitbeurt in en tegen Nootdorp. Het vizier dat weer op scherp zal moeten staan om gaten in de geel-zwarte muur te schieten. Anderzijds zullen de verdedigers weer scherp moeten zijn om het eigen vogelnest te bewaken hetgeen hen afgelopen zaterdag goed af ging en de nul werd gehouden. De verdediging die bij de drie minst gepasseerde behoort. Als de onderdelen in de Rijnvogelmachine weer goed functioneren kan de vierde overwinning op rij worden geboekt.

De thuiswedstrijd (zie foto hierboven) werd simpel met 4-0 van de laagvlieger gewonnen. Op sportpark ‘s-Gravenhout zal het lastiger worden. Wie herinnert zich niet de wedstrijd van vorig seizoen die na een bizarre slotfase in 4-4 eindigde en waarmee op de valreep een overwinning door de Katwijkse vingers glipte? Wedstrijden tegen de komende opponent leverden in het verleden veel doelpunten op. Laat onderschatting achterwege moet het credo voor de Vogels zijn om de vierde driepunter achter elkaar bij te mogen schrijven.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read