De staf 2019/2020 en de VTC zijn verheugd dat Steven Knijnenburg heeft besloten om, na een sabbatical van een jaar op lager niveau te hebben gevoetbald, terug te keren naar Voorschoten’97. Steven (pas 23 jaar) besloot om, zes jaar geleden al uitkomend voor Voorschoten’97, vorig jaar bij DoCoS zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Op zich een opmerkelijke keuze maar andere interesses zoals snowboarden, tennissen en surfen lagen hieraan ten grondslag.

Daarnaast heeft Knijnenburg in die periode een eigen bedrijfje gesticht dat ook de nodige tijd opslokt. De afgelopen periode heeft de verdediger met vrienden in Amsterdam toch nog op een lager niveau een balletje getrapt. Desondanks begon het bij Knijnenburg toch weer te kriebelen en hij wil een nieuwe uitdaging bij Voorschoten’97 aangaan. Knijnenburg is een kopsterke verdediger die zeer bruikbaar is in het linker verdedigingsblok. De speler schuwt de sterke concurrentie niet en heeft de mentale instelling om een plaatsje in zaterdag 1 proberen te veroveren. Vader Knijnenburg en vriend Ger Scheffer juichen deze beslissing van harte toe. Steven verheugt zich op het weerzien met de eveneens teruggekeerde Voorschotenaren Jim van der Krogt, Bas Beijersbergen, Sunny Dihal en Melle Rekvelt.

Voorts heeft doelman Justin van Look laten weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Van Look zal het nieuwe seizoen de kleuren van Forum Sport verdedigen. Wij wensen Justin heel veel succes en wij zien hem het nieuwe seizoen graag terug in de 1e klasse tegen Voorschoten’97.

Technische commissie Voorschoten’97