Zaterdag 25 mei as speelt Voorschoten’97 (za) de zeer belangrijke wedstrijd tegen Te Werve. Voorschoten’97 neemt de gedeelde 1e positie in met het Zoetermeerse DSO met een gelijk puntenaantal en doelsaldo. Het enige voordeel voor Voorschoten’97 is het aantal meer gescoorde goals. DSO speelt thuis tegen het Leidse DoCoS dat zich hierna al moet opmaken voor de nacompetitie voor lijfsbehoud. Voorschoten’97 moet de klus klaren, maar wellicht dat de Leidenaren enigszins kunnen helpen door DSO te stuiten. Voorschoten’97 zal in elk geval zelf moeten winnen en mogelijk met een ruime score. Daarom zal Voorschoten’97 net als tegen TAVV afgelopen zaterdag vanaf het eerste fluitsignaal vol de aanval moeten zoeken en proberen om het al uitgeschakelde TeWerve met ruime cijfers te kloppen. Eén ding is zeker: het wordt zowel in Zoetermeer als in Voorschoten een zenuwslopende zaterdagmiddag.

Na deze wedstrijd, kampioen of nacompetitie, zal Voorschoten’97 onder het genot van een hapje en drankje(s) in de Business Club officieel afscheid nemen van hoofdtrainer André Lourens, good-old assistent-trainer Ronald van Delft en verzorger Ronald Vermont. André Lourens heeft zich 3 jaar lang met veel verve ingezet voor zaterdag 1 waarbij promotie naar de 1e klasse KNVB een prachtige kroon op zijn werk zou zijn.

Ronald Vermont is ook enkele jaren bij Voorschoten’97 als verzorger naar volle tevredenheid werkzaam, eerst bij de zondagselectie en de laatste paar jaar bij de zaterdag-selectie.

Ronald van Delft is, na een imposante voetbalcarriëre, alweer 10 jaar assistent-trainer bij VS’97-zaterdag en zag meerdere trainers en talloze spelers komen en gaan. Ronald was en is altijd “aanwezig” langs de lijn en ook bereid spelers individueel bij te schaven.

Wat zou het mooi zijn als ook oud-spelers en trainers zaterdagmiddag na de wedstrijd tegen TeWerve aan Ronald een mooi eerbetoon komen geven. Voorschoten’97 roept daarom alle voetballiefhebbers op om aanstaande zaterdag de gang naar sportpark Adegeest te maken, het is de moeite waard!!!!

VTC, Rob de Jonge