vrijdag, april 19, 2024
HomeTweede klasseKagiaRene Ras en Kagia vervolgen weg met elkaar

Rene Ras en Kagia vervolgen weg met elkaar

-

Kagia en hoofdtrainer Rene Ras hebben besloten om nog een seizoen met elkaar verder te gaan. De 50-jarige Lisser begint in de zomer van 2020 aan zijn derde jaar bij de club uit de tweede klasse.

Ras kwam in 2018 via Van Nispen terecht in Lisserbroek waarna Kagia aan de hand van Ras promoveerde naar de tweede klasse. In zijn eerste jaar werd Ras ongeslagen kampioen van de derde klasse. Dit seizoen zijn de oranjehemden wisselvallig gestart. De promovendus moet met een krappe selectie nog zijn draai vinden om uiteindelijk het doel te kunnen verwezenlijken. Kagia wil namelijk een stabiele tweedeklasser worden en daar kan Ras met zijn ervaring nog anderhalf jaar aan werken.

Ras: ,,Ik voel mij echt op mijn plek bij Kagia. Er staat een zeer interessante spelersgroep waar nog veel uit te halen valt. Deze spelersgroep kan ik, in samenwerking met de volledige staf, het komende jaar verder ontwikkelen om zo uiteindelijk te werken naar onze doelstelling. Daarnaast is de samenwerking met de spelersgroep, de staf en de voetbaltechnische commissie top. Ik kan mij binnen Kagia volledig focussen op het voetbal, de randzaken worden door diversen clubmensen, geweldig ingevuld.” Ras eindigt met de woorden: ,,Het voelt geweldig om deel te mogen uitmaken van deze fantastisch sociale dorpsclub waar een hoop mensen zichzelf wegcijferen om een sfeer te creëren waar iedereen zich super in voelt.”

Bestuurslid voetbaltechnisch zaken Mark Scholte is net zo tevreden als Ras. Scholte: ,,Als dorpsclub zoeken we naar stabiliteit binnen onze selectie. Rene heeft een fantastisch eerste jaar bij ons gehad en heeft de zaken voor dit seizoen goed op orde. Met elkaar moeten we nu werken om uiteindelijk een stabiele tweedeklasser te worden. Dat zal gebeuren door te vallen en weer op te staan. Als we maar blijven leren met elkaar. Rene en zijn staf zorgen voor een optimale invulling hiervan. Door vroegtijdig onze staf voor volgend seizoen rond te hebben hopen we te kunnen werken aan de spelersgroep want als we die stabiele tweedeklasser willen zijn dan moet de spelersgroep kwalitatief verbreden. Volgens Scholte is de eerste stap gezet en gaan we als technische commissie verder werken aan de overige stappen.

Persbericht Bestuur Kagia

Must Read