De meeste clubs zijn al druk doende (geweest) met de selectie voor volgend seizoen. Zo ook tweedeklasser RCL. De spelersgroep blijft grotendeels in tact en eerder werd al melding gemaakt van een aantal nieuwelingen. Deze week werd bekend dat Roy Weenink het zondagvoetbal verlaat om bij RCL zijn kunsten te gaan vertonen. Weenink stelt zich even voor.

,Ik ben bij WVC begonnen als vierjarig ventje en ben nu 25, reken dus maar uit”, zo vertelt Roy Weenink. ,,Die club zit dus in mijn hart en met een beetje weemoed neem ik dan ook eind van het seizoen afscheid. Het zondagvoetbal lijkt ten dode opgeschreven, het wordt allemaal wat troosteloos. Nadat RCL belde heb ik een paar gesprekken gehad met de trainer, Faizel Soekhai, en hapte ik toe. Dat mijn vriendin bij RCL in het eerste vrouwenteam speelt vergemakkelijkte de keus. Nee, ik weet niet met wie ik de concurrentie moet aangaan, maar ik moet me gewoon bewijzen in de trainingen en bij oefenwedstrijden.” Met Weeink krijgt de Leiderdorpse club er een echte nummer tien bij met scorend vermogen; hij heeft momenteel al veertien doelpunten achter zijn naam staan en scoorde ook de voorbije jaren volop bij de fusieclub.

RCL

Nieuw: Micky Tromp (Alphense Boys), Milan Devilee en Cas Devilee (ARC), Roy Weenink (WVC).

Vertrekt: Charlie Windhorst (onbekend)

Blijft: Youri de Boer, Kai Vijlbrief, Nick van Bemmel, Andrew Bontje, Robin Brasker, Roy Elkerbout, Max Glasbeek, Koen Hillebrand, Mitchell de Kroon, Michel van Laar, Levi Overduin, Sem Overduin, Booy de Ridder, Michael Schouten, Mike Slottje, Leroy van Westrienen, Thom Wijnalda, Matthijs Poelman, Michel de Jong, Melvin van Gent, Remy Libbenga, Milan Flippo.