Zoals eerder gemeld heeft de TC in een vroegtijdig stadium het jawoord ontvangen van de volledige spelersgroep van de A selectie. Inmiddels zijn ook alle gesprekken met de overige spelers van de selectie afgerond en we zijn verheugd om te vermelden dat ook hier vrijwel iedereen zijn jawoord heeft gegeven voor het nieuwe seizoen. Tevens zullen 7 talentvolle O19 junioren de overstap maken naar de selectie van TAVV en hebben ook 4 spelers die nu nog uitkomen in ons 4e elftal aangegeven volgend seizoen hun kans te willen pakken en voor een plek binnen de selectie te willen gaan.

Daarnaast verwelkomen wij ook 6 nieuwe spelers van buitenaf. Yannick Otto keert na een jaar ARC weer terug bij TAVV, Jeffrey Pieterse, Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke maken gezamenlijk de overstap van SV Nieuwkoop en Martijn Griffioen komt over van Fortuna Wormerveer. Daarnaast keert ook Rodney Pater weer terug op het vertrouwde nest na een jaar gekeept te hebben bij ARC. Rodney zal aansluiten in de JO19-1 maar tevens mee gaan draaien met de keepers van de selectie onder leiding van Bert van Wijk.

Gezamenlijk met het aanblijven van de volledige staf van 1 & 2 is de selectie met deze aanwinsten compleet voor het nieuwe seizoen. We zijn er trots op dat de groep unaniem zijn vertrouwen heeft uitgesproken en dat de kern van de selectie blijft bestaan uit eigen jongens uit de vereniging of met een verleden bij TAVV. Op dit moment wordt er al gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zodra deze bekend is wordt deze uiteraard ook bekend gemaakt op de website van TAVV.

TC TAVV