De afgelopen periode heeft de TC samen met de technische staf persoonlijke gesprekken gevoerd met alle spelers van de huidige A-selectie. Nadat we eerder al bekend konden maken dat de gehele huidige technische staf blijft is dit nu ook het geval voor onze A-selectie!

Gisteren na het verdienstelijke gelijke spel tegen VELO (3-3) werd bovenstaand nieuws bekrachtigd door de spelersraad. Een prachtig signaal en een geweldige ontwikkeling. De staf en de spelers gaan er alles aan doen om de stijgende lijn van de laatste weken door te zetten en om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten.

Met de spelers van ons 2e elftal worden op dit moment de gesprekken nog gevoerd. Ook hier zijn de eerste positieve signalen al afgegeven. Tevens stromen er komend seizoen zeven getalenteerde O19 spelers door naar de selectie en hebben ook enkele andere jonge talenten aangegeven volgend jaar de stap naar de selectie willen maken.

De komende weken houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en zullen we de nieuwe jonge talenten van TAVV ook even aan u voorstellen.

TC TAVV