Patrick van Dullemen (48) heeft vanavond zijn handtekening gezet onder een 1-jarig contract bij UVS. De inwoner uit Den Haag volgt Steef Roodakkers op, die zijn trainersloopbaan voortzet bij Ter Leede. Na een positief gesprek met de technische commissie en spelersraad heeft Van Dullemen ook in het gesprek met het bestuur laten zien dat hij als trainer én als mens uitstekend past bij onze ambitie en onze toekomstvisie.

Van Dullemen, in het dagelijks leven begeleider van mensen met moeilijk gedrag, heeft vroeger zelf bij ADO Den Haag gevoetbald en is daar sinds 2007 betrokken als trainer: van assistent-coach tot het hoofdtrainerschap van o.a. de JO-16/17 en momenteel nog de JO-14. De oefenmeester is in het bezit van een UEFA-A licentie.

Van links naar rechts Lucas Riethoven (TC), Patrick van Dullemen en voorzitter Mat de Tombe.

Naast zijn trainerschap bij ADO is Van Dullemen momenteel nog hoofdtrainer bij VELO(zo) dat uitkomt in de eerste klasse. Ook werkte hij als trainer bij Wateringse Veld en Laakkwartier.

Met zijn omvangrijke ervaring, opleiding en persoonlijk profiel is het bestuur van UVS ervan overtuigd een ervaren trainer te hebben aangetrokken die ook oog heeft voor de doorontwikkeling van de eigen jeugd en ook over de capaciteiten beschikt om ervaren spelers en jonge talenten met elkaar te verbinden.

Een eerste reactie van de trainer zelf: ,,UVS is een grote en mooie club en ik ben blij dat we op elkaars pad zijn gekomen. Voor mij een frisse start in een andere regio. De gevoerde gesprekken waren bijzonder aangenaam.”

Later in de week een uitgebreid interview!