donderdag, april 25, 2024
HomeUVSInterviews UVSSteef Roodakkers van UVS naar Ter Leede

Steef Roodakkers van UVS naar Ter Leede

-

Gisteravond werd bekend dat Steef Roodakkers en UVS toch uit elkaar gaan na dit seizoen. Eerder was er sprake van contractverlenging, maar het loopt dus toch anders. De trainer van de tweedeklasser gaat aan de slag bij hoofdklasser Ter Leede, waar Henk Wisman aan zijn laatste seizoen bezig is. Zojuist sprak Leidenamateurvoetbal.nl kort met de oefenmeester over zijn besluit.

,,Gisteravond is het rondgekomen met Ter Leede. Voor mezelf had ik eerder in de week al besloten om alsnog te stoppen bij UVS. Het was geen eenvoudige beslissing want ik werk hier met een fantastische groep en we zijn aan het bouwen aan iets moois. Desalniettemin ben ik blij dat ik aan de slag kan bij een hoofdklasser en wellicht zelfs bij een club die straks in de derde divisie speelt. Ze doen zoals bekend mee in de strijd om de titel. Het heeft me wel verrast dat de club contact met mij zocht omdat ik eigenlijk bij UVS zou blijven. Tegelijkertijd voelde ik me wel gestreeld, want kennelijk heeft men veel vertrouwen in mij en er spreekt veel waardering uit dat ze me alsnog hebben gepolst.”

Vervolgend: ,,De spelersgroep van UVS is ingelicht en ik moet zeggen dat ik hele warme reacties heb gekregen. Ze gunnen mij deze stap en hebben begrip voor mijn keuze. Voordat ik aan het nieuwe avontuur begin valt er hier nog genoeg te halen. We kunnen nog voor de titel gaan of anders in de nacompetitie spelen voor promotie. Ik zou het geweldig vinden als deze groep volgend seizoen eerste klasse kan spelen.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read