donderdag, maart 28, 2024
HomeZaterdagDerde klasseAl drie versterkingen voor verkassend Warmunda

Al drie versterkingen voor verkassend Warmunda

-

Warmunda speelt nog een beperkt aantal wedstrijden op zondag en zal vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn in de vierde klasse op zaterdag. Met het oog op die toekomst heeft de club zich versterkt met twee spelers. Daniël Kolkman en Mike Zwijnenburg komen over van respectievelijk het Amsterdamse Swift en de reserves van FC Rijnvogels.

Kolkman, een Warmonder, kwam in het verleden uit voor onder meer Foreholte. Zwijnenburg komt uit de eigen jeugd van FC Rijnvogels. Het totaal aantal nieuwe spelers van Warmunda voor komend seizoen komt daardoor op drie. Eerder maakte Menno van Noort bekend terug te keren bij de selectie. De middenvelder besloot vorig jaar lager te gaan spelen, maar sluit zich dus weer aan bij het eerste elftal.

Blijft: Brian van Noort, Jasper Kortekaas, Koen Mastenmaker, Luuk Holverda, Sjoerd van der Voort, Roy Koomen, Hamza Harmouch.

Nieuw:  Barry van Rijn (interim-trainer), Remco Breuer (interim-trainer), Daniël Kolkman (Swift), Menno van Noort (lager elftal), Mike Zwijnenburg (reserves FC Rijnvogels).

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read