Voor het eerst in het honderdjarig bestaan van de Leidse voetbalvereniging Lugdunum bestaat het bestuur van de club niet meer alleen uit mannen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 28 januari zijn maar liefst drie vrouwen toegetreden tot het bestuur (zie eerste foto). Met de versterking van het bestuur hoopt Lugdunum de club een nieuwe impuls te geven.

V.l.n.r. Hans van As, Daan van Hemert, Kim van Dijk, Koos Keijzer, Kristel van Kruisbergen, Richard Otgaar, Reanne van Kleef, Robin Boom.

 

 

Voorzitter Koos Keijzer: ,,De vrouwentak van Lugdunum is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Ik ben er trots op dat niet één, maar drie vrouwen ons bestuur komen versterken. Met hen halen we drie sterke krachten in huis die samen met de huidige bestuursleden onze club nóg mooier gaan maken.”

De nieuwe bestuursleden zijn Kim van Dijk (Secretariaat), Kristel van Kruisbergen (Sponsoring) en Reanne van Kleef (PR/Communicatie). Koos Keijzer (Voorzitter), Daan van Hemert (Penningmeester), Hans van As (Voetbalzaken Senioren), Richard Otgaar (Jeugdvoorzitter) en Robin Boom (Complex Beheer) zijn de andere zittende bestuursleden. Tijdens de ALV nam Justo Rumling (Sponsoring/PR) afscheid als bestuurslid.

      De nieuwe bestuursleden. V.l.n.r. Kristel van Kruisbergen, Kim van Dijk, Reanne van Kleef.

 

 

100 jaar Lugdunum

Op 14 mei 2019 bestaat Lugdunum honderd jaar. Dat wordt een jaar lang gevierd met onder andere een reünie, een feestavond, meerdere toernooien waaronder de Politiek071 Cup, de Kerstloop en een jubileumboek.