HomeZaterdagDerde klasseLugdunum bijna in de dubbele cijfers

Lugdunum bijna in de dubbele cijfers

-

Derde klasse A (zaterdag)- Lugdunum is nog altijd niet klaar in 2019. Volgende week dienen de laatste negen minuten (inclusief blessuretijd) te worden gespeeld in en tegen Nieuwkoop. Eerder werd dit treffen gestaakt bij een stand van 0-1 in Leids voordeel. De ploeg van Roberto Escudero, die als trainer in beeld is bij een hoger spelende club in de regio, tankte vertrouwen in Nieuw-Vennep. Het laaggeplaatste VVC werd met 0-9 vermorzeld.

Mike Aalders was de grote man bij de bezoekers. De aanvaller scoorde liefst viermaal. De andere treffers kwamen op naam van Martijn van Leeuwen (2), Leroy de Haas (2) en Adam Atif. De viervoudig doelpuntenmaker: ,,Dit had ik wel even nodig. Ik ben even een tijdje geblesseerd geweest en dan moet je dus weer afwachten wanneer de trainer jou een basisplaats geeft. Nu kreeg ik de kans en ik kon me lekker uitleven. We kwamen al snel op 0-1 en vanaf dat moment speelden we een makkelijke wedstrijd. Ondanks de moeilijke omstandigheden speelden we best okay en we hebben op deze manier de lijn doorgetrokken van de voorbije weken.”

Vooral de 0-7 was een plaatje. ,,Ik mocht een vrije trap nemen. De afstand was best aanzienlijk, maar de bal verdween heerlijk in de bovenhoek. Voor het overige maakt het niet uit wie de goals maakt. Het gaat erom dat we als team opereren en dat gaat steeds beter. In de eerste wedstrijden liep het nog niet zo en werd er op elkaar afgegeven. Dat heeft de trainer eruit gekregen en zie de resultaten. Het is nu zaak dat we volgende week goed afsluiten en in 2020 zullen we vol voor de periodetitel gaan. Dit Lugdunum moet bij de eerste drie kunnen eindigen.”

Basisopstelling Lugdunum: Van Wanrooij, N.Atif, Van Leeuwen, Gras, El Baroudi, Van Heiningen, Blazquez, Mouchih, A.Atif, Aalders, L.de Haas.