Hoofdtrainer Roberto Escudero verlaat na dit seizoen Lugdunum. Hij heeft dan twee jaar aan het roer gestaan. Escudero haalt dit seizoen zijn TC I (UEFA A) trainersdiploma en gaat op zoek naar de volgende stap in zijn trainerscarrière.

Escudero: ,,Ik vind Lugdunum een mooie club en heb het erg naar mijn zin hier. Maar ik heb ambities als trainer en met het behalen van mijn diploma dit seizoen is het tijd om door te gaan. Omdat ik hoop dat Lugdunum een goede nieuwe trainer vindt, geef ik nu alvast aan dat dit mijn laatste seizoen is.” Met het UEFA A diploma op zak mogen trainers de top van het amateurvoetbal trainen en zijn ze bevoegd als assistent-trainer in het betaald voetbal.

Hoofd Voetbalzaken Hans van As: ,,We vinden het jammer dat Roberto ons na dit seizoen verlaat, maar zijn ook trots dat hij deze twee seizoenen onze hoofdtrainer is geweest. Met zijn professionaliteit, gedrevenheid en ervaring heeft hij ook een grote bijdrage gehad aan onze vereniging. Nu hopen we nog op promotie naar de 2e klasse aan het eind van dit seizoen. We wensen Roberto het beste toe in zijn carrière na Lugdunum.”

Lugdunum is per direct op zoek naar een hoofdtrainer voor seizoen 2020/2021.

Bron: Lugdunum