vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseLugdunum heeft nergens recht op

Lugdunum heeft nergens recht op

-

Derde klasse A (zaterdag)- Lugdunum ging voor de derde keer met 3-0 onderuit. Eerder waren Be Fair en TAVV al te sterk in uitwedstrijden, maar nu kwam Oudewater de punten ophalen uit de Kikkerpolder. Trainer Roberto Escudero beleefde een hele vervelende middag.

,,Als trainer zit je uiteraard de hele rit uit, maar je zou bijna naar huis gaan. Ik zeg zeker niet dat er niet hard is gewerkt, maar voetballend was het zwaar onder de maat. We hebben werkelijk waar geen kans gekregen. Hun doelman werd niet voorzien van werk en kon zich zo weer gaan douchen bij wijze van spreken. Dit heb ik zelden meegemaakt.”

Escudero miste creativiteit, diepgang en ga zo maar door. ,,Alles ging zo ongeveer fout vandaag. Na een kwartier zagen zij dat er wat te halen viel. Tegen het Lugdunum van vandaag kan elke tegenstander wat halen trouwens. Ik kijk ook naar mezelf. Had ik anders moeten gaan spelen? Als je iets in je hoofd hebt al trainer, maar de spelers kunnen dat niet aan moet je misschien wat anders proberen. Ik kan echter moeilijk alles omzetten.”

Voor de pauze scoorden de gasten de 0-1. Na de rust kwamen daar nog twee goals bij. ,,In de tweede helft waren zij ook gewoonweg beter. De 0-3 was op zich ook een prima goal. Ik ga me er niet achter verschuilen, maar we misten spelers als Adam Atif (geschorst) en Jochie Sebrechts (reden onbekend). Hakan Bayram is daarnaast ook een belangrijke speler, maar hij heeft hamstringklachten. Voor het overige kan ik er niet meer van maken. Ik kan alleen positief afsluiten door te stellen dat Daniël Gras na de pauze is ingevallen na zijn blessure. Dat was een pluspuntje. Verder over en sluiten over deze belabberde wedstrijd van onze kant.”

Basisopstelling Lugdunum: Van Wanrooij, Brooks, Dijkhuizen, Brandt, N.Atif, Van Leeuwen, Van Heijningen, Absalem, Elouath, Boukhidous, De Haas.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read