vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdagDerde klasseLugdunum legt het af op bezoek bij Be Fair

Lugdunum legt het af op bezoek bij Be Fair

-

Derde klasse A (zaterdag)- Na de 3-1 zege op Gouda volgde er voor Lugdunum nu een 3-0 nederlaag. In Waddinxveen maakte Be Fair het verschil in het laatste kwartier van de eerste helft. Trainer Roberto Escudero: ,,Daarin waren zij sterker en scoorden ze tweemaal. Na de rust hebben we het zeker wel geprobeerd en hielden we net als in het eerste deel van de eerste helft gelijke tred, maar we kwamen niet tot scoren. Zij nog wel een keertje.”

De Leidse trainer vindt niet dat zijn ploeg al sterk genoeg is. ,,We zijn nog steeds niet compleet en niet iedereen is even fit. Tegen Gouda kwamen we daar mee weg, maar nu dus niet. Be Fair is gewoon een pittige tegenstander. Ze eindigden niet voor niets als tweede vorig seizoen en de ploeg is nauwelijks gewijzigd. Dat is bij ons wel het geval en het inpassen van spelers kost nu eenmaal tijd. Als we compleet zijn straks staat er een leuk team en kunnen we vast beter en constanter gaan presteren. Al met al is er wel geknokt, maar het was vooral een middag van ‘net niet’.

Basisopstelling Lugdunum: Van Wanrooij, L.de Haas, Van Heiningen, Dijkhuizen, Atif, Blazquez, Mouchih, Absalem, Elouath, Boukhidous, K.de Haas.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read