HomeZaterdagDerde klasseOverzicht derde klasse Laag

Overzicht derde klasse Laag

-

Toofan – SJZ

SJZ ging zondag op bezoek bij het nog puntloze Toofan en won in Den Haag met 0-3. SJZ had in de 1e helft moeite om openingen in de Haagse defensie te vinden, maar na rust was het snel raak voor de groen-witten. De net ingevallen Corné Berg zorgde, op aangeven van Mark Jan Vermeeren, voor de openingstreffer en niet veel later scoorde dezelfde speler opnieuw. Peter Wansink tekende, na een assist van Berg, voor het slotakkoord en bepaalde daarmee de eindstand op 0-3.  Door dit resultaat zijn de Zoeterwoudenaren zo goed als zeker van een plaats bij de 1e twee in hun klasse. Komende zondag speelt SJZ in eigen huis de laatste wedstrijd van het seizoen  tegen Graaf Willem II/VAC. Voor de Zoeterwoudenaren betekent deze ontmoeting het afscheid van de zondag als speeldag. Volgend seizoen start SJZ, onder leiding van de nieuwe trainer Arie van Duijn, in de vierde klasse zaterdag.

OHVV – Warmunda

Warmunda toog zondag naar Oudenhoorn voor de wedstrijd tegen OHVV. De thuisploeg opende al vlot de score maar Ouassim Bakiri wist nog voor de rust de stand op gelijke hoogte te brengen. In de 2e helft nam OHVV opnieuw de leiding, maar weer Bakiri bracht de ploegen op gelijke hoogte en zorgde zo voor de 2-2 eindstand. Net als SJZ heeft ook Warmunda met ingang van volgend seizoen voor de zaterdag als speeldag gekozen. Komend weekend spelen de Warmonders op Sportpark Overbos de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het Waddinxveense ASW.