Derde klasse A Laag (zondag)- SJZ wist ook zijn vijfde wedstrijd in de derde klasse laag in winst om te zetten. Het Haagse WIK werd in Zoeterwoude met 3-1 aan de kant geschoven.

Bij aanvang voor de wedstrijd waren de belangen voor de bezoekers aanmerkelijk groter dan voor SJZ. In tegenstelling tot de Zoeterwoudenaren, die met hun keurkorps volgend seizoen op de zaterdag uitkomen, willen de Hagenezen onder geen beding veranderen van speeldag. Spelen in  West I of Zuid (volgend seizoen kent West II geen zondag vierde klasse meer) is voor de Hofstadbewoners ook geen optie, zodat handhaving op derde klasse-niveau voor hen dus bijna een must is.

SJZ kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na een verre ingooi van Corné Berg kwam de bal bij Mitchell Hensing, die Mark Jan Vermeeren in stelling bracht (1-0). De gastheren bleven hierna het betere van het spel houden, maar er werd in de eerste helft niet meer gescoord. Na een uur spelen verdubbelde Joost Spierenburg de voorsprong, maar niet veel later wist WIK de aansluitingstreffer te maken. De bezoekers gingen hierna vol voor de gelijkmaker, maar de thuisploeg kwam nauwelijks nog in serieuze problemen. Spierenburg (na een assist van Stefan Sleijser) gooide het duel definitief op slot en zette de 3-1 eindstand op het scorebord. Door dit resultaat blijven de groen-witten koploper van hun klasse. SJZ komt overigens in competitieverband voorlopig niet in actie. Pas op 12 mei spelen de Zoeterwoudenaren hun volgende wedstrijd (uit bij Toofan), om een week later op Haasbroek af te sluiten tegen Graaf Willem II/VAC.

SJZ – WIK 3-1 (1-0) 5. 1-0 Vermeeren 1-0, 60. Spierenburg 2-0, 65. 2-1,  90. Spierenburg 3-1.