Derde klasse Hoog

Voorschoten ’97 – Blijdorp

Voorschoten ’97 verloor zondag met 2-4 van koploper RKDES en staat met drie punten uit vier wedstrijden op de voorlaatste plaats. Komend weekend krijgen de Adegeest-bewoners  tegen Bijdorp kans op revanche. De Rotterdammers speelden zondag tegen stadgenoot HOV/DJSR met 1-1 gelijk en hebben een voorsprong van drie punten  op de mannen van Huib van Oostrom Soede. Een belangrijke wedstrijd derhalve voor de Voorschotenaren, die prolongatie van het derdeklasserschap als seizoensdoelstelling hebben.

Nicolaas Boys – Sporting Leiden

Door de 2-1 zege tegen Slikkerveer bleef Sporting Leiden op koers voor directe promotie naar de tweede klasse. Doelpunten van Trogillio Pinas en Mike Filippo waren voldoende om de punten in Leiden te houden. Sporting Leiden staat nu met negen punten op de tweede plaats en heeft 1 punt achterstand op koploper RKDES. Zondag wacht voor de mannen van Kevin Wassenaar een uitwedstrijd bij het lastige Nicolaas Boys, dat vorige maand in Leiden nog te sterk was voor de Morschbewoners. De Nieuwveners verzamelden in de nieuwe competitie vier punten minder dan Sporting Leiden en staan hiermee op de 7e plaats.

HOV/DJSCR – ASC

ASC speelde gelijk (1-1) tegen Nicolaas Boys en blijft na vier gespeelde wedstrijden ongeslagen (2x winst, 2x gelijk). De Oegstgeestenaren staan daarmee op de 3e plaats en blijven in de race voor directie promotie. Zondag gaan de rood-zwarten op bezoek bij hekkensluiter HOV/DJSCR. Winst in Rotterdam is dus een must voor de mannen van Mo Bougrine om in deze korte competitie de aansluiting met koplopers RKDES en Sporting Leiden niet te verliezen.

Derde klasse Laag

Warmunda – RCD

Warmunda speelde zondag in een rommelig duel met 1-1 gelijk bij VCS in Den Haag. Door een doelpunt van Bilal El Kourami namen de Warmonders toch nog een puntje mee uit de Hofstad. Warmunda heeft na twee gespeelde wedstrijden nu vier punten verzameld en krijgt zondag bezoek van RCD uit Dordrecht. De Dordtenaren reisden dit weekend ook al naar de Leidse regio, in Hoogmade werd bij MMO met 0-2 gewonnen.