HomeZaterdagDerde klasseWarmunda heeft aan één helft genoeg voor zege

Warmunda heeft aan één helft genoeg voor zege

-

Derde klasse D (laag)- Warmunda ontving op Tweede Paasdag het Haagse Madestein. De Warmonders hadden niet veel problemen met de bezoekers en wonnen met 3-1. De eindstand was bij rust al bereikt.

Warmunda kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Koen Mastemaker zag zijn doelpoging gekeerd worden door de Haagse doelman, maar Brian van Noort was attent in de rebound (1-0). De gastheren bleven ook hierna de duidelijk bovenliggende partij en een kwartier later was het opnieuw raak voor de Warmonders. Na een hoekschop torende verdediger Roy Komen boven de Haagse defensie uit en kopte de bal van ruime afstand tegen de touwen (2-0).

De Hagenaars scoorden nog voor rust (uit een penalty) de aansluitingstreffer, maar een minuut later herstelde Brian van Noort met een fraaie goal de marge weer naar twee doelpunten. Warmunda, met de sterk debuterende JO-19- speler Dax van Leeuwen als centrale verdediger in de basis, kon in de 2e helft geen vervolg geven aan het goede spel van het eerste bedrijf en doelpunten bleven na rust uit.

Al met al een verdiende zege voor Warmunda, dat door dit resultaat  met 11 punten uit 6 wedstrijden op een derde plaats staat in hun klasse. Warmunda komt deze competitie nog twee keer in actie. Op 12 mei gaan de mannen van Barry van Rijn op bezoek in Oudenhoorn, waar tegenstander OHVV wacht. Een week later is de seizoensafsluiting in Warmond, dan komt het Waddinxveense  ASW naar Sportpark Overbos.

Warmunda – Madestein  3-1 (3-1) 5. 1-0 Van Noort, 20. Komen 2-0 38. 2-1, 39. Van Noort 3-1

Basisopstelling Warmunda: Van Dam, Komen, Holverda, Van Leeuwen, Witteman, Mastemaker, van Noort, van Riessen, Harmouch, El Kourami, Bakiri.