Voetbalvereniging Meerburg heeft een vacature voor een hoofdtrainer voor volgend seizoen. We zoeken naar een trainer in bezit van vereiste diploma(s) en licentie. De trainer moet passen binnen de cultuur van de club. De trainer gaat leiding geven aan de gehele senioren selectie MB1 en MB2 in samenwerking met de tweede trainer en teammanager. Ten behoeve van de doorstroming en inpassing van jeugdspelers is het van belang dat de trainer oog heeft voor de jeugd en goede contacten onderhoudt met de bovenbouw.

We roepen kandidaten op om hun motivatie met bijgevoegd CV te mailen aan vacature@vvmeerburg.nl t.a.v. Hans van Velzen. Of via de vacaturelink op de website. U kunt tot uiterlijk vrijdag 18 januari reageren. 

Op basis van de binnengekomen reacties zal een selectie worden gemaakt. De sollicitatiecommissie zal de gesprekken voeren met een of meerdere kandidaten in de weken na de sluitingsdatum. Na de gesprekken zal een advies aan het bestuur uitgebracht worden zodat tot aanstelling kan worden overgegaan. Het betreft een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar.

Bestuur Meerburg