Vierde klasse A (zaterdag)-Vorige week speelde Football Factory onfortuinlijk gelijk, uit bij Zevenhoven. Een zeker lijkende zege na een  0-2 voorsprong werd uit handen gegeven en het duel eindige onbeslist (2-2). Dit weekend moest de studentenploeg het op eigen bodem opnemen tegen SJC. Ook ditmaal eindigde de wedstrijd onbeslist. Het werd 1-1.

Factorian Youcef Boukhedmi over de wedstrijd: ,,De wedstrijd ging vrij gelijk op. In het begin van de wedstrijd moesten we wel wennen aan het spel van onze opponent. We waren vrij fel, maar geen van beide was de bovenliggende partij. Voor rust probeerden we wel op voorsprong te komen, maar er vielen geen honderd procent kansen te noteren. Dat gold voor ons, maar zeker ook voor SJC.”

Vervolgend: ,,In het tweede bedrijf kwamen we beter voor de dag. Ons spel was verzorgder en we voelden ons sterker. Dan zie je altijd dat juist in zo’n fase de tegenstander scoort. Dat gebeurde dan ook en zo liepen we weer achter de feiten aan. Toch bleven we strijden om er minimaal een punt uit te halen. Op wilskracht en inzet wist Samuel Drewes kort voor tijd de bal in het net te prikken. Vol goede moed gingen we nog voor de volle buit. Het was helaas niet goed genoeg. Na deze twee remises wordt het nu tijd voor een overwinning. De ploeg is erop gebrand om de rode lantaarn over te dragen aan een andere vereniging. Er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan om de nodige punten binnen te halen. Daar gaan we dan ook voor, ons spel gaat met de week vooruit.”

Volgende speelt de zwart-rode brigade uit in en tegen koploper Aarlanderveen. De nummer één tegen de nummer laatst. Wellicht kan het studentencorps voor een stunt zorgen. Steuntje in de rug is het feit dat men thuis heel lang stand hield tegen deze sterke opponent uit Noordwijk.

Football Factory-SJC: 1-1 (0-0). Dahler 0-1, Drewes 1-1.